Sam Gooris verrast met sterke prestatie in ‘De dag van vandaag’
Australia

Sam Gooris verrast met sterke prestatie in ‘De dag van vandaag’

17 januari 2024– Sam Gooris, de Vlaamse zanger en presentator, heeft zich afgelopen dinsdag verrassend goed geweerd in de quiz ‘De dag van vandaag’ op Eén. Samen met zijn dochter Shania en schoondochter Kelly Pfaff wist hij de kijker uiteindelijk 10.000 euro te bezorgen.

Gooris, die bekend staat om zijn humoristische en spontane karakter, wist de kijkers al meteen in te pakken. Hij maakte grappen over zichzelf en zijn familie, en was duidelijk op zijn gemak in de studio.

Ook op intellectueel vlak wist Gooris te overtuigen. Hij wist veel vragen goed te beantwoorden, en was niet bang om zijn mening te geven. Zo gaf hij bijvoorbeeld zijn mening over de actualiteit, en vertelde hij over zijn ervaringen als zanger en presentator.

Uiteindelijk wist Gooris samen met Shania en Kelly Pfaff de kijker 10.000 euro te bezorgen. Dit was een knappe prestatie, aangezien de quiz ‘De dag van vandaag’ bekend staat om zijn moeilijke vragen.

De prestatie van Gooris werd door veel kijkers geprezen. Op sociale media werd hij overladen met complimenten. Zo schreef een kijker: “Gooris was geweldig! Hij was grappig, intelligent en wist veel vragen goed te beantwoorden.” Een andere kijker stelde: “Ik had niet verwacht dat Gooris zo goed zou zijn in deze quiz. Hij heeft me positief verrast.”

Gooris zelf was ook tevreden over zijn prestatie. Hij zei na afloop: “Ik heb me heel goed geamuseerd. Het was een leuke ervaring om mee te doen aan deze quiz.”

Het is nog niet duidelijk of Gooris in de toekomst nog eens zal meedoen aan ‘De dag van vandaag’. Hij liet weten dat hij het wel leuk zou vinden om nog eens terug te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *